Dalam hidup ini tak semua yang kita ingini akan kita dapat malah kadangkala kita terpaksa berkorban hati dan perasaan apa lagi bila melibatkan perasaan orang lain...

Monday, September 28, 2009

SELAMAT HARI RAYE!!!!!!

Salam and hai...
mood raye masih lagi membara..heheh..nak dtg keje pon liat sungguh..tp kene gak la start kete n g gak keje..seb bek x jem..kalo jem aku mmg patah balik je, smp umah tarik selimut balik..hehe..mmg  malas nye anak dara kan..('',)..tahun ni best gak raya even i have 'nobody' rase raye lebih bererti dan seronok gak..cz juz ngn family, sedara mara n kengkawan..n bersama baju raya 'special' yg dibeli oleh sumone kat aku..da besar panjang pon org belikan baju raye..nak tunjuk gambar pon usb hp plak hilang ntah ke mana..nnt la kalo jmp i advertise kat sini..heheh..mcm nak menjual plak..but mmg cantek n sngt suke..warne pink yg mcm i sgt suke..kebaye n organza..look gorgeous on me..wakaka..neway, thanx a lot to the person who gave me that kebaye..rs terharu n sedih gak nak terima..yela, kalo ikut raye ni mmg xde ape2 preparation..baju raye tempah 1..pastu kasut sume tibai kasut keje je..malas nak beli2..ale2 ade org bli..Alhamdullillah la sgt2..terharu ade org bg baju..n sedih ntah la..so i pakai kebaye tu mase g umah org kawen ms raye aritu..da la tema org kawen tu..bl nak masuk da macam aku plak pengantin..pastu kene pegang plak nephew aku si rambut kerinting comel tu..da macam aku mak dia..adus jatuh saham babe..baru ingt nak melaram bersama kebaya pink..sekali da pegang anak buah da macam mak org la plak..=) neway, mmg best la beraye kan..tgk baba n mak pakai baju raye baru nmpak segak dan cun melecun mak ku..hehee..so that's all for now..to be continue soon..('',)

2 comments:

julia said...

post le gambar raya sefamili berbaju pinkk,,,hehe

Ros'z lina said...

hehe..family tahun ni baju biru..pink tu me only..huhu..=)