Dalam hidup ini tak semua yang kita ingini akan kita dapat malah kadangkala kita terpaksa berkorban hati dan perasaan apa lagi bila melibatkan perasaan orang lain...

Wednesday, February 3, 2010

I got a bouquet of roses...


28 January 2010 is my 26th birthday...da tue da kan..neway, ni present yg aku dapat on that day..cantekkan,,12 kuntum semuanya red roses..suke gler maklumla xpenah dapat bunge,,,eh penah2 tp mase konvo dulu la,,huhu..terharu gler..neway, thanx for ..., who gave me that flowers..satu opis kecoh dibuatnya coz, delivery order,,so mase ms budak antar bunge tu bagi terkejut berok aku.. x sangka ade gak org nak bg aku bunga..heheh..

1 comment:

Dim Benihana said...

datang terjah...
baru tau kewujudan blog ni..